Всички категории
Hunan Huacheng Biotech, Inc.
Начало> Качество

Hunan Huacheng Biotech, Inc. винаги се придържа към вярата в „Качеството е живот за предприятието“ и приема обслужването на клиенти като фокус на нашето внимание, постоянно подобрявайки системата за контрол на безопасността на храните. От влизането на съставките във фабриката, контрола на качеството на междинните продукти в производствения процес, както и контрола на качеството на разтворителите и съставките, ние стриктно спазваме изискванията на cGMP за контрол на качеството, за да гарантираме, че качеството на продукта отговаря на USP, EP и ChP.

QA

Сравнително перфектната система за управление на качеството и системата за управление на безопасността на храните бяха разгледани според изискванията за сертифициране на China Food SC(QS), ISO система за управление на качеството QMS, ISO система за управление на безопасността на храните FSMS, FDA Закон за модернизиране на безопасността на храните FSMA, FDA21 CFR111.
Досега сме получили сертификати, включително NSF-cGMP, ISO9001, ISO22000, BRC, SC(QS), TUV, GRAS, Non-GMO Project, KOSHER, HALAL и т.н.. Нашият производствен обект е успешно одитиран от няколко световно известни хранителни и фармацевтични компании.

 • FDA-GRAS

  FDA-GRAS

 • NSF-cGMP

  NSF-cGMP

качество

QC

Създадохме научни методи за тестване и усъвършенствани инструменти за тестване според изискванията за качество на всеки продукт. Има лаборатория за сензорна оценка, физическа и химическа лаборатория, микробиологична лаборатория, лаборатория за прецизни инструменти и стая за проби. В момента лабораторията е оборудвана с HPLC, GC, AA, UV-VIS и др.
ICP-MS, LC/MS/MS, GC/MS/MS и друго оборудване за изпитване ще бъде оборудвано добре през 2018 г.
Установихме дългосрочно сътрудничество с лаборатории на трети страни (NSF, SGS, Eurofins и др.). Съгласно плана за проверка на компанията и изискванията на клиентите, продуктите ще бъдат изпращани до лаборатория на трета страна за редовно тестване, за да се гарантира безопасността на нашите продукти и да отговарят на изискванията на клиентите.

 • Waters2695

  Waters2695

 • ТУ-1900

  ТУ-1900

 • ТАС-990

  ТАС-990

 • GC7900

  GC7900

 • GC-MS7890B

  GC-MS7890B

Професионален екип за контрол на качеството

Професионален екип за контрол на качеството

Висококвалифициран QA&QC екип
Първокласни съоръжения
Перфектна система за осигуряване на качеството