Всички категории
Hunan Huacheng Biotech, Inc.
Начало> За нас > Профил

Профил Профил

Профил

Статии Статии

Статии

Социална отговорност Социална отговорност

Социална отговорност

Патент Патент

Патент

Hunan Huacheng Biotech, Inc., водещият експерт в решението за подсладител от монахски плодове за намаляване на захарта

Със седалище във високотехнологичната зона Чанша, провинция Хунан, Hunan Huacheng Biotech, Inc. е основана през 2008 г. и е наградена с Национално високотехнологично предприятие и един от 10-те водещи доставчици на растителни екстракти в Китай. Сертифициран от NSF-cGMP, той също така е един от осемте инициатори на Китайския алианс на индустрията за растителни екстракти, създател на индустриален стандарт за екстракти от монашки плодове и 100 отлични предприемача в Чанша на 30-ата годишнина от създаването на национално високотехнологично индустриално развитие Зона.


Hunan Huacheng Biotech., Inc. е създала пълна система за управление на качеството и е преминала BRC, NSF-cGMP, Non-GMO, FDA-GRAS, ISO9001, ISO22000 (HACCP), SC, KOSHER, HALAL и други международни авторитетни сертификати. 


За да осигури здравословен, сладък и зелен плод, Huacheng постави базата си за засаждане в сърцето на географска ширина 25-30 градуса на север. Използвайки най-модерната технология за извличане, разделяне и пречистване, всеки монашески плод е пълен със свежест, дарена от природата. Huacheng е първата компания в света, която успешно разширява площта за засаждане на Monk Fruit от Гуилин до Хунан, Дзянси и други региони. Новоразработената площ е подходяща за засаждане на 6 милиона акра, която има вертикално интегрирана цяла промишлена верига на Monk Fruit от тъканна култура на овощни разсад, засаждане, научноизследователска и развойна дейност и техническа поддръжка, добив и производство, цялостно развитие и използване на добива; изследване на формулата и разработване на заместител на захарта, прилагане на крайни продукти за рециклиране на остатъци от плодове и биологични торове.


Понастоящем Huacheng R&D Center се ръководи от докторска степен. екип с богат индустриален опит в Съединените щати. Има повече от 40 научни работници, включително група от 4 доктори и повече от 10 магистри. Дълго време компанията осъществява задълбочено сътрудничество с известни местни изследователски институции за храни и природни продукти като Националния технологичен изследователски център за инженерство по използване на функционални компоненти на растенията на Хунанския селскостопански университет, Централния южен университет, Хунанския университет на традиционната китайска медицина и др.


Huacheng е водещ световен експерт в екстракта от плодове на монах, осигуряващ решение за намаляване на захарта. Нашата свещена мисия е да донесем чисто естественото, безкалорично и здравословно сладко на всички. Надяваме се да установим стратегическо партньорство с повече компании в областта на храните, напитките, здравеопазването и фармацията.


Почетна грамота

неопределен


Изложбена зала


неопределен

Фабриката на Huacheng

Mogroside V 50% общ капацитет достига 600MT/Y, Huacheng е най-големият глобален професионален производител на Mogroside